Nu har vi öppet för säsongen


SÖNDAGAR kl 13 - 16
Körning av tändkulemotor vid fint väder

BAKLUCKELOPPIS (Evenemang på Facebooksidan)


PLATS: Stigs MC- och Motormuseum

NÄR: Lördag 16 sep kl 10 –  ca 13:30 (beroende på väder och intresse)

Grillad korv och dricka finns att köpa.


Boka säljplats på 070-5127266, 070-5126099 eller 070-2589792.

Säljplatsen är gratis och man får tillgång till sin plats från 8.30 om man önskar. 

Museets historia
Stig har samlat och renoverat motorcyklar, mopeder, motorer, traktorer i nästan hela sitt liv.
Motorcyklarna Stig hade renoverat innan museet öppnades stod i ladugården bland halm och hö.
Många ville komma och titta på dem. Ryktet spred sig vad det fanns där inne, men det fanns ingen plats för någon att gå in där.

År 1997 sa vi att det få bli en endagarsvisning. Det började med att vi borstade och putsade i en vecka för att kunna visa dessa, för att sedan köra in dem på kvällen på samma ställe. Nästa år gör vi samma sak. Då kläckte jag idén om att renovera ladugården, laga taket måla mm. 

Så blev det. Första söndagen i maj 1999 öppnades museet. Birgittas pappa Allan Andersson fick inviga det och höll ett litet tal till Stig.  Det blev en fantastisk dag!
”Gekås” -Göran hade samlat ihop ca 40-50 motorcykelkompisar som alla i lång rad körde in på gården. Det blev ett fint minne och en rolig upplevelse för oss alla.

2020 beslutade vi oss för att bygga ut ytterligare då det blev ont om plats och fler och fler saker tillkommit genom åren.
Nu till våren 2021 slår vi upp portarna till den nya delen.

2021 4 april tog Stig sitt sista andetag. Vi hoppas på att kunna hedra honom och med ära få visa upp hans livsverk. Även om det är tungt så finner vi tröst i att han alltid kommer leva kvar i sitt museum.
1:a maj hade vi invigning av den nya delen i museet. Nu blev det en bättre uppdelning. Mopeder på nya delen och MC i den gamla... och massa andra saker såklart. När nya delen var klar så undrade vi hur vi skulle kunna fylla alla tomma ytor... men det var inga problem.